ASUS TOP grafikus kártyák a legdurvább gyári túlhajtással

Tovább bővül az ASUS TOP grafikus kártyák családja; illetve a szerényebb túlhajtással büszkélkedő ASUS GeForce GTX 660 Ti OC jelű változat is elérhető lesz a keményvonalas játékosok számára. A legújabb, 28 nanométeres NVIDIA technológiára épülő kártyák a funkciók és a teljesítmény kiemelkedő egyensúlyát kínálják, és a TOP változat gyárilag 1137 MHz-re, az OC változat pedig 1058 MHz-re túlhajtva érkezik.

Megtalálható rajtuk a 20 százalékkal hűvösebb DirectCU hűtés, az ASUS DIGI+ VRM technológiája, valamint Super Alloy Power alkatrészek a jobb túlhajtás és a tartósabb, stabilabb működés érdekében. A kártyák ereje a felhasználóbarát GPU Tweak tuningfelülettel aknázható ki még hatékonyabban. A játékosok a csomagban a 2K Games és a Gearbox Software új FPS-kalandjátékát, a Borderlands 2-t találják; a kártyák ereje pedig garantálja a „lőj és fosztogass”-kaland sikerét.

TOP túlhajtás, 20 százalékkal hűvösebb, sokkal csendesebb és precíziós tápellátás

Az ASUS-mérnökök gondos tesztjei garantálják, hogy a GeForce® GTX 660 Ti DirectCU II TOP/OC a lehető legtartósabb, GK104-es, 28 nanométeres GPU-kat használja a magasabb órajelek tartós fenntartásához. A TOP változat gyárilag 1137 MHz-re húzott maggal érkezik (ez 157 MHz-cel gyorsabb, mint a referencia), az OC modell pedig 1058 MHz-en fut (78 MHz-cel gyorsabb, mint a referencia). A vásárlók extra teljesítményhez jutnak az AAA-kategóriás játékokban (mint amilyen a Borderlands® 2), valamint jóval nagyobb tuningolási potenciálhoz. Az ASUS grafikuskártya-technológiái javítják a termékek teljesítményét és tartósságát, mivel a DirectCU egy egyedi hűtési eljárást alkalmaz, amelyben a közvetlenül érintkező réz hővezető csövekkel 20 százalékkal csökkenthető a hőmérséklet. Az optimalizált ventilátorok alacsonyabb sebességen működnek, ami sokkal csendesebb környezetet biztosít a játékokhoz. A nagyobb stabilitás, energiatakarékosság és jobb túlhajtás érdekében az ASUS DIGI+ VRM precíziós, hatfázisú, digitális tápellátása és a Super Alloy Power alkatrészek súlyos terhelés alatt is megnövelik a termék élettartamát.

GPU Tweak a GTX 660 Ti tuningolásához

Újra itt az ASUS exkluzív grafikuskártya-túlhajtási, túlfeszültség-szabályozási és felügyeleti segédprogramja. A teljesítmény hangolására többféle módban is használható, felhasználóbarát felületű programmal egyszerűen módosíthatók az órajelek és a feszültségek, és külön profilok állíthatók be a kedvenc játékokhoz (például a Borderlands® 2-höz).

Csodás játéklehetőség a GeForce® GTX 660 Ti DirectCU II-vel

Az exkluzív Borderlands® 2 kiadással 2012 egyik legizgalmasabb játéka kerülhet a vásárlók kezébe abban a pillanatban, ahogy vesznek egy GeForce® GTX 660 Ti DirectCU II TOP/OC kártyát. Mindkét kártya sebessége és feldolgozási teljesítménye elegendő ahhoz, hogy a Borderlands® 2 legjobb fényében mutatkozhasson: a játékban négy „Vault”-vadásznak kell túlélnie a barátságtalan Pandora bolygót, mutánsokkal és őrült ellenségekkel megküzdve. Ebben a különféle begyűjtött tárgyak és fegyverek nyújtanak némi segítséget. A Borderlands® 2 egy FPS-játék szerepjátékos (RPG-) elemekkel, amelyben akár négy játékos is játszhat kooperatív módon.