ASUS ROG Xonar Phoebus Solo hangkártya játékokhoz optimalizálva

Különlegesen tiszta, 118 decibeles jel-zaj arányú hang, beépített 600 ohmos fejhallgató-erősítő és játéktípusokhoz optimalizált audioprofilok a legkifinomultabb játék-hangélmény érdekében

ASUS ROG Xonar Phoebus Solo hangkártya
ASUS ROG Xonar Phoebus Solo hangkártya

Az ASUS bejelentette ROG (Republic of Gamers) Xonar Phoebus Solo 7.1 PCI Express nevű, játékhoz optimalizált hangkártyáját, amely precíz, jól pozicionált hangokat és magával ragadó élethűséget kínál a játékosok számára. A Xonar Phoebus Solo is a korábbi Xonar Phoebus modellekkel megegyező, hardveres kiválóságot kínálja: a nagyszerű, 118 decibeles jel-zaj arányt, az erős, 600 ohmos fejhallgató-erősítőt, a Dolby® Home Theater v4 változatának támogatását és DTS™ UltraPC II térhatású hangot.

Kiemelkedő hangminőséghez tervezve
A ROG Xonar Phoebus Solo hangkártyában megtalálható egy, az elektromágneses interferencia ellen védő árnyékolás, valamint az ASUS Hyper Grounding technológiája, ami lényegesen csökkenti az asztali PC-kben elkerülhetetlen elektromágneses interferencia káros hatásait.

A Hyper Grounding technológia az ASUS-nak az alaplapok gyártása terén szerzett bőséges tapasztalatát aknázza ki az audiotermékek terén is: egy többrétegű nyomtatott áramköri lap és egy kiváló minőségű tápegység segít megszüntetni a környező alkatrészekből származó elektromos zajt. Az eredmény pedig tisztább, kevésbé torz hang. A Hi-Fi minőségű PCM1796 digitális-analóg átalakítóra épülő ROG Xonar Phoebus Solo tiszta, határozott hangokat képes megszólaltatni, 118 decibeles jel-zaj aránnyal (SNR). Ez azt jelenti, hogy a játékosok minden apró részletet meghallhatnak és megtapasztalhatnak.

ASUS ROG Xonar Phoebus Solo
ASUS ROG Xonar Phoebus Solo

Erősítő a fejhallgatót használók számára
Számos játékos használ inkább fejhallgatót, hogy ne zavarjon másokat. A ROG Xonar Phoebus Solo azon kevés hangkártyák egyike, amelyik a kategóriájában egyik legjobb fejhallgató-erősítőt, a 600 ohmos impedanciákkal is megbirkózó TPA6120A2-t használja a kiváló hangminőség érdekében. A Xonar Phoebus Solo tartalmazza a Dolby® Home Theater v4 hangjavító technológiáját is a moziszerű hangélményhez, szólaljon az meg akár külső hangszórón, akár fejhallgatón. Az új DTS™ UltraPC II audiotechnológia támogatása szintén kiemelkedő hangminőséget biztosít mindenféle PC-s alkalmazásban, legyen szó akár játékról, filmnézésről, vagy akár internetes telefonálásról.

Külön játékprofilok és Xonar Phoebus illesztőprogram-frissítés
A játékosok négy, előre beállított, a különféle játéktípushoz optimalizált audioprofil közül választhatnak a ROG Xonar Phoebus Solo használata esetén. Az FPS, RTS, szerepjáték- és versenyszimulációs játékprofilokkal a játékosoknak kifejezetten az éppen futtatott játékhoz hangolt audioélményben lehet részük.

A már meglévő ROG Xonar Phoebus felhasználók is élvezhetik a jobb hangokat, az új, játéktípushoz hangolt audioprofilokat és a DTS™ UltraPC II csomagot, ha letöltik a Phoebus illesztőprogram frissítését.