ASUS MeMO Pad: 7 hüvelykes Android táblagép már 149 dollártól

 

Az ASUS ma útjára indította a MeMO Pad nevű elegáns és erős, 7 hüvelykes Android táblagépét, 149 USD javasolt viszonteladói áron. A MeMO Pad-ban egy több ujjal kezelhető képernyő és egy microSD kártyahely található.

ASUS MeMO Pad
ASUS MeMO Pad

Az ASUS útjára indította a MeMO Pad nevű elegáns és erős, 7 hüvelykes Android táblagépét, 149 USD javasolt viszonteladói áron. Az ASUS MeMO Pad-ban egy 350 nit fényerejű, 1024 x 600 képpontos felbontású, tízpontos érintőképernyő található, valamint egy microSD memóriakártya-hely akár 32 GB extra bővítéshez. A készülék rombusz alakú mintázatot kapott és háromféle színben kapható. Az ASUS Transformer Pad™ sorozattal együtt az ASUS MeMO Pad™ az ASUS androidos táblagépcsaládjának tagja.

Hordozhatóság háromféle színben
A MeMO – mi „mímó”-nak ejtjük – a „My Mobile. My Moment” („Az én mobilom, az én pillanataim”) szlogenből rövidült, és azt kívánja jelezni, hogy az ASUS MeMO Pad™ a sokat úton lévő emberek táblagépe. 196,2 x 119,2 x 11,2 milliméteres méretével a MeMO Pad™ kényelmesen tartható egy kézben. A háromféle színben – cukorfehér, titánszürke és rózsaszín – kapható MeMO Pad™ elegáns, jól tapadó, rombuszmintás borítást kapott. A MeMO Pad™ csak táblagép, ehhez a készülékhez nincs dokkoló.

ASUS MeMO Pad
ASUS MeMO Pad

Munkára és játékra is nagyszerű
Az ASUS MeMO Pad™ -en az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer fut, a sima webböngészésről pedig egy 1 gigahertzes VIA WM8950 CPU és egy Mali-400 GPU gondoskodik. Tízpontos, több ujjal kezelhető, LED-háttérvilágítású, 1024 x 600 képpont (170 ppi) felbontású kijelzője és 140 fokos betekintési szögű képernyője 350 nit fényerőt biztosít, vagyis a képek még szabad ég alatt is jól láthatók.

A MeMO Pad™-ben az ASUS SonicMaster hangrendszere és a MaxxAudio gondoskodik a kiváló hangzásról.
Az ASUS MeMO Pad™ 16 GB belső tárterülettel rendelkezik, ami a microSD kártyahelyet használva további 32 gigabájttal egészíthető ki. A gép egy sor gyárilag telepített ASUS-alkalmazással érkezik, ezek közé tartozik például a SuperNote Lite, a BuddyBuzz, az ASUS WebStorage, az ASUS Studio és a WebStorage Office a nagyobb hatékonyság érdekében.