ASUS HD 7870 DirectCU II TOP grafikus kártya Diablo III játékosoknak

Az ASUS HD 7870 DirectCU II TOP grafikus kártya most Diablo III egéralátéttel együtt érkezik. Az ASUS DirectCU II hűtés, a Super Alloy Power alkatrészek, és a GPU Tweak hangolás biztosítja a játékosok számára a teljesítményt és stabilitást, hogy a Diablo III-at maximálisan kiélvezhessék. Az akció kiterjed a ROG Maximus V Formula/ThunderFX alaplapokra és számos ASUS asztali gépre, többek között a ROG TYTAN CG8890-re is.

A még hűvösebb grafika erejével

A nyár forrósága remek alkalom, hogy elmerüljünk a Diablo III világában: Sanctuary hatalmas birodalma bár értékes kincsekkel teli, a gonosz is munkálkodik benne. Az ASUS hiszi, hogy minden egyes Diablo III játékos megérdemli a lehető legjobb és legmegbízhatóbb grafikát – ez nem csak abban segít, hogy igazán elmerülhessen az élményben, hanem az is jó érzéssel töltheti el őket, hogy milyen remek hardvert vásároltak. Akár a gonosz lények hordáival, akár a hatalmas vezérlényekkel csatázzunk is, az DirectCU hűtéses ASUS grafikus kártyák a győzelem erejét és a Full HD 1080p felbontás szépségét hordozzák. Hűvösebben és csendesebben működnek, mint a referenciakártyák, és a GPU Tweak – a jelenleg elérhető legsokoldalúbb túlhajtási szoftvercsomag – segítségével azonnal megemelhető a teljesítmény, ha szükséges. A jobb és gyorsabb kimenet és a grafika finomhangálására szolgáló frissítés segít győzedelmeskedni a gonosz erőin.

A legjobb kincs: ASUS HD 7870 DirectCU II TOP exkluzív Diablo III egéralátéttel

A kincsvadászat első nagy kincse a HD 7870 DirectCU II TOP, amely most ráadásul egy exkluzív, gyűjtőknek szánt Diablo III egéralátéttel együtt érkezik. Az egéralátét még teljesebb Diablo III élményt kínál, kiegészítve a HD 7870 DirectCU II TOP ütős, hatékony, 28 nanométeres AMD GPU technológiáját, a 2 GB GDDR5 videomemóriát és a Super Alloy Power alkatrészeket. Mindezekhez a DirectCU hűtés társul, hogy akármilyen forró is legyen a küzdelem a gonosz erőivel, a hardver hűvös és stabil maradjon, így a játékban tényleg csak a szintek leküzdésére kelljen koncentrálni.

Diablo III témájú ASUS-termékek egész arzenálja

A HD 7870 DirectCU II TOP-on kívül exkluzív egéralátét jár a ROG Maximus V Formula/ThunderFX-hez, az extra funkciók garmadáját kínáló, játékhoz szánt, Intel® Z77 alapú alaplaphoz is, amely a ThunderFX nevű külső, multiplatformos hangeszközzel együtt érkezik. Számos előre összeállított ASUS asztali PC is betársul az ördögi erők elleni harchoz, és szintén a gyűjtőknek szánt egéralátéttel együtt érkezik. A paletta a multimédia-orientált asztali gépektől egészen a hatalmas erejű ROG TYTAN CG8890-ig, az ASUS által valaha épített legerősebb, előre összeállított asztali gépig terjed.

A promócióban résztvevő ASUS és ROG asztali gépek teljes listája:

CP6230
CM6870
CM6850
CG8265
CG8270
CG8480
CG8565
CG8580
CG8890