ASUS HD 7000 sorozat/ROG Crosshair V Formula-Z DiRT Showdown csomag

Egy speciális ajánlat keretében kínálják a Codemasters autóversenyét, a DiRT Showdown-t egy sor ASUS AMD alapú termék, többek között az ASUS HD 7000 sorozatú grafikus kártyák, valamint a játékhoz és túlhajtáshoz optimalizált ASUS ROG Crosshair V Formula-Z alaplap mellé. E funkciógazdag termékek együtt tökéletes kombinációt kínálnak a DirectX 11-et maximálisan kiaknázó játékok élvezetéhez és a profi túlhajtáshoz. A termékek az ASUS exkluzív technológiáit használják: DirectCU, DIGI+ VRM, és Super Alloy Power alkatrészek a grafikus kártyákon, a ROG Crosshair V Formula-Z alaplapon pedig Extreme Engine Digi+ II, SupremeFX III hang és GameFirst II.

PR ASUS HD 7870 Direct CU II Graphics Card
PR ASUS HD 7870 Direct CU II Graphics Card

Járd be a világot – több lóerővel!

A DiRT Showdown a Codemasters Colin McRae Rally franchise legújabb tagja, amelyik továbbfejlesztett DirectX 11 grafikát és még intenzívebb versenyélményt kínál. Éppen ezért viszont a maximális szórakozáshoz igényli a nagy feldolgozási teljesítményt, amit az ASUS HD 7000 sorozatú grafikus kártyák és a ROG Crosshair V Formula-Z alaplap bőségesen képes biztosítani. Az akcióban résztvevő minden termék mellé ingyenesen jár a DiRT Showdown.

ASUS HD 7000 sorozatú grafikus kártyák: sebességre hangolva

Az AMD Graphics Core Next architektúrára és 28 nanométeres GPU-technológiára épülő ASUS HD 7000 grafikus kártyák teljes sora, a HD 7750-től egészen a HD 7970-ig, részt vesz az akcióban. E kártyák mindegyike lenyűgöző vizuális élményt nyújt a sima, kompromisszumok nélküli játékhoz. Mindegyikben DirectCU hűtés található, közvetlenül érintkező hőelnyeléssel, ami 20 százalékkal hűvösebb és háromszor csendesebb működést eredményez a referenciakártyához képest, ugyanakkora garantálja a tartós stabilitást, hogy az elhivatott versenyzőknek ne kelljen aggódnia, miközben átszakítják a célszalagot. A DIGI+ VRM digitális tápellátás tovább javítja a megbízhatóságot és a hatékonyságot, kikövezve a jobb túlhajthatóság felé vezető utat. A Super Alloy Power alkatrészek között megerősített, zúgásmentes kondenzátorok, tekercsek és MOSFET alkatrészek találhatók. Ezek a verseny hevét messze a referencia előírásai felett képesek elviselni, vagyis a belőlük épített grafikus kártyák sokkal strapabíróbbak, hogy a játékosok biztosan számíthassanak rájuk. Végül pedig, hasonlóan a teljesen felszerelt szervizboxhoz, az exkluzív GPU Tweak egy sor olyan kártyatuningolási funkciót biztosít, amelyek igény szerint érhetők el a gyors túlhajtáshoz, a feszültségek túlhúzásához, illetve a ventilátorok sebességének állításához. A DirectCU, DIGI+ VRM, és a Super Alloy Power együtt egy olyan szervizcsapatot kínál a versenyzők számára, amely a legextrémebb körülményeknek is megfelel: akár több képernyő is kiszolgálható az AMD Eyefinity technológiájával.

Told padlógázzal! – ROG Crosshair V Formula-Z: játékhoz optimalizált, AMD-platformos alaplap

Az AMD AM3+/990FX processzoros, játékhoz optimalizált alaplapok legteljesebben felszerelt, legfunkciógazdagabb, nemrég megújított és Windows 8-ra felkészített modellje, a ROG Crosshair V Formula-Z a ROG hagyományait őrzi: extrém teljesítmény a játékosok és a rajongók számára. A vonzó külső Extreme Engine Digi+ II digitális tápellátást takar, ami nem csak a precíziós túlhajtás elengedhetetlen kelléke, de a stabilitást is növeli. A rendszer legújabb generációja már külön digitális vezérlőt használ a CPU-hoz és a memóriához, hogy még finomabban lehessen hangolni a tápellátást. A SupremeFX III audio extra tisztaságú, pontos hangokkal kényeztet, így a DiRT® Showdown-ban szó szerint életre kel a motorok minden egyes fordulata és a kerekek visítása. A Red Shielding nevű technológia elkülöníti az analóg és digitális jeleket, ezzel is csökkentve a nem kívánt torzítást és interferenciát. A DiRT® Showdown izgalmas, online többjátékos módját pedig az exkluzív GameFirst II technológia segíti, felügyelve és formálva a hálózati forgalmat, garantálva az alacsony pingeket és a minimális akadást – mindkettő nagyon fontos, ha az ember versenyt akar nyerni.

Ingyenes letöltési kód a PC-s DiRT Showdown-hoz. Online Steam-hozzáférés szükséges. Az ajánlat lejárta: 2013. április 30. Amíg a készlet tart. A letöltési kódot 2013. május 31. előtt fel kell használni. Vásárlónként és játékonként legfeljebb egy ingyenes letöltési kód használható. Csak a 16 év feletti vásárlók vehetnek részt az akcióban. Az ajánlatra a helyi előírások érvényesek. A teljes leírás a www.amd.com/dirtshowdownoffer címen olvasható.