ASUS GeForce GTX 650-E: egyszerű és megfizethető bővítés

A csupán az alaplap által biztosított tápellátással is működő ASUS GeForce® GTX 650-E grafikus kártya egyszerű és megfizethető bővítési lehetőséget kínál. Gond nélkül élvezhető a remek DirectX® 11-es teljesítmény – a kártya átlagosan csak 60 wattot fogyaszt.

ASUS GeForce GTX 650-E
ASUS GeForce GTX 650-E

Az egész világon kapható a GeForce® GTX 650-E – jelentette be ma az ASUS. A DirectX® 11.1-kompatibilis grafikus kártya, amely beéri csupán az alaplapi (PCIe csatlakozón keresztüli) tápellátással, ideális az alacsony teljesítményű tápegységgel felszerelt asztali PC-khez. A GeForce® GTX 650-E a DirectX® 11.1-kompatibilitást és 28 nanométeres NVIDIA® GPU-technológiát mindössze 60 W fogyasztással egyesíti, így roppant vonzó bővítési lehetőséget kínál a megfizethető áron nagy teljesítményű grafikus kártyát kereső felhasználók számára.

Alaplapi tápellátás az egyszerűbb és környezetbarátabb bővítéshez

Az ASUS GeForce® GTX 650-E gyors, könnyen elérhető bővítési lehetőséget kínál az NVIDIA® 28 nanométeres GPU-technológiája iránt érdeklődő vásárlók számára. A PCI Express kártyahelyről megtáplálható, mindössze 60 W átlagos fogyasztású ASUS GeForce® GTX 650-E ideális választás azok számára, akik anélkül kívánják feljavítani PC-iket, hogy új tápegységre ruháznának be. A folyamat így nemcsak egyszerűbb, de jóval olcsóbb is. Az 1 ill. 2 GB GDDR5 videomemóriával megvásárolható ASUS GeForce® GTX 650-E-vel a modern PC-s játékok közepes-nagy részletességgel játszhatók, az 1080p Full HD felbontású videók pedig zökkenőmentesen játszhatók le.

ASUS GeForce GTX 650-E oldal
ASUS GeForce GTX 650-E oldal

Kiemelkedő stabilitás Super Alloy Power alkatrészekkel

Az ASUS GeForce® GTX 650-E-ben exkluzív Super Alloy Power alkatrészek találhatók, amelyek csökkentik az áramveszteséget és a referencia GeForce® GTX 650 kártyákhoz képest két és félszeresre növelik az élettartamot. A Super Alloy Power alkatrészek magasabb hőmérsékleteket és nagyobb terheléseket is kibírnak, mint a tápellátásban szokásosan használt alkatrészek: az egyedi, szilárdtest-kondenzátorok névleges élettartama például 50 ezer óra.

A por felgyülemlését megakadályozó és a borítás mögé behatoló szennyeződés mértékét csökkentő profilú ventilátorával az ASUS GeForce® GTX 650-E olyan hűtési megoldást biztosít, amely hosszabb időn át is képes fenntartani az optimális hőleadást. Az ASUS vizsgálatai szerint ez a ventilátorforma akár 25 százalékkal képes megnövelni a kártya élettartamát a referencia GeForce® GTX 650 grafikus kártyához képest.

Egyszerű túlhajtás a GPU Tweakkel

Az ASUS GeForce® GTX 650-E még remekebb teljesítményre képes, ha a mellékelt GPU Tweak segédprogrammal együtt használják. A felhasználóbarát felületen egyszerűen módosítható a GPU és a memória sebessége, a feszültségek és a ventilátor fordulatszáma a túlhajtás logikus szabályozásához, illetve előre beállított teljesítményprofilok készíthetők és alkalmazhatók a különféle játékokhoz és alkalmazásokhoz a legjobb eredmény eléréséhez.

ELÉRHETŐSÉG ÉS ÁRAK

Az ASUS GeForce® GTX 650-E már az egész világon megvásárolható. A javasolt listaára 32 600 Ft az 1, illetve 39 000 Ft a 2 gigabájtos modell esetében. Az árak később változhatnak.