ASUS alaplapé a világ első Windows 8 WHQL minősítése

Az ASUS bemutatta első olyan alaplapját, amely megkapta a Windows Hardware Quality Labs (WHQL) minősítését. A dokumentum azt jelzi, hogy a P8Z77-M alaplapot hivatalosan is jóváhagyták a Windows 8 64 bites verziójához; a minősítés a közel jövőben egyre több alaplapnál jelenhet meg, platformtól függetlenül.

Az összes ASUS terméket szigorú teszteknek és ellenőrzéseknek vetik alá, összhangban a cégnek a minősítés megszerzésére irányuló eltökélt szándékával, hogy ezzel is biztosítsa a lehető legjobb használati élményt, stabilitást és megbízhatóságot. Ezek az alapelvek — amelyek kiterjedt hardver- és szoftvertesztelésben manifesztálódnak – különösen kritikus fontosságúak egy teljesen új operációs rendszer érkezésére készülve. A vásárlók élvezni szeretnék a Microsoft új generációs operációs rendszerének előnyeit, miközben továbbra is megkövetelik a kényelmes frissíthetőséget és bonyodalommentes kompatibilitást a szoftverek és illesztőprogramok támogatásával.

A WHQL-minősíté előnyei

Az ASUS-nak a kompatibilitás érdekében végrehajtott erőfeszítéseit tükröző hivatalos WHQL minősítés a lehető legjobban optimalizált ajánlatot eredményezi, jelezve a vásárlók számára, hogy a P8Z77-M az elérhető legjobb Windows 8 kompatibilitást és a lehető legjobb rendszerstabilitást kínálja sokféle hardverkonfigurációban és alkalmazástípushoz.