A szabad téri használat viszontagságait is jól tűri a Fujitsu STYLISTIC M702 táblagépe

A Fujitsu a barcelonai Mobile World Congressen mutatta be a sokak által várt STYLISTIC M702 táblagépet. A fokozott igénybevételre tervezett (semi-ruggedized) Android 4-alapú eszköz olyan helyeken is használható, ahol a normál otthoni noteszgépeket tönkretenné a víz, vagy eltömítené a por. Az új modell olcsóbb és könnyebb a szélsőséges igénybevételre tervezett (fully ruggedized) noteszgépeknél.
30147scr_9ed40854c12a9e9
A mobil elektronikai eszközök nélkülözhetetlenné váltak a produktív mobil munkavégzéshez – ugyanakkor meglehetősen törékenyek és könnyen megsérülnek. A Fujitsu új táblagépe ezt a dilemmát feloldva zavartalan működést ígér a munkatársaik számára mobil eszközöket vásárló vállalatoknak.  A Fujitsu fokozott igénybevételre tervezett, új androidos modellje az irodában és út közben is jól tűri a napi használat viszontagságait.

A produktivitást fokozó Fujitsu STYLISTIC M702 kifejezetten olyan üzleti felhasználók számára készült, akik munkaidejük jelentős részét irodán kívül töltik. Az egész napos akkumulátor-üzemidő a bővülő Fujitsu STYLISTIC üzleti táblagép-kínálat egyik új jellemzője. A mindössze 590 grammos STYLISTIC M702 egész nap jól hordozható, és sem mobilitás, sem pedig tartósság terén nem kényszeríti kompromisszumra gazdáját.

A fokozott igénybevételre tervezett ház és a karcálló üveg védi a STYLISTIC M702-őt az ütődéstől és a karcolódástól. A víz- és porállóságnak köszönhetően az építészek, a műszaki rajzolók és a kivitelezők a szélnek és csapadéknak kitett építési területeken is biztonságosan hozzáférhetnek az elektronikus kiviteli tervekhez. A terepre kiszálló biztosítási kárfelmérők akár a hurrikán sújtotta helyszínen, rögtön a katasztrófa után elkészíthetik a jelentést és felvehetik az adatokat az innovatív új táblagéppel. A gyári vagy építőipari dolgozók helyben hozzáférnek a tervekhez és a megrendelésekhez a beépített 4G és Wi-Fi csatlakozáson keresztül és akár vissza is igazolhatják őket az integrált NFC funkcióval anélkül, hogy tartaniuk kellene a por vagy a nedvesség káros hatásától.

30222scr_0bb684dedd766d5

Hibatűrő üzleti táblagép nagyvállalati felhasználásra – ma és a jövőben
Az otthoni eszközöktől eltérően a Fujitsu STYLISTIC M702 tervezésekor fontos szempont volt a biztonság, ami értékes előny a munkaerő mobilitását ösztönző informatikai vezetők számára. A gép és az adatok védelméről integrált ujjlenyomat-érzékelő, opcionálisan rendelhető teljes lemeztitkosítási megoldás, valamint ugyancsak opcionális távoli eszközkövetés és -visszaszerzés gondoskodik. A Fujitsu a gyárban telepíti a táblagépre az irodai alkalmazásokat és a kiváló minőségű 8,1 megapixeles kamerával kiszolgált dokumentumszkennert. A gép teljes körűen felkészített a virtuális asztali infrastruktúra támogatásra, így könnyen beilleszthető a mindenkor biztonságos adatelérést garantáló, piacvezető VDI-megoldásokba.

Ár és piaci bevezetés
A Fujitsu STYLISTIC M702 már jelenleg is rendelhető az Interneten és kiskereskedőktől Közép-Európa, a Közel-Kelet, Afrika és India területén.